Vrouwen coaching
ZZP coaching
Life coaching
  • 06 22108237
  • info@my-gianty.nl

Over mij

Mijn naam is Yvonne Kampi, ik ben 46 jaar oud. Woonachtig in Almere sinds 2007. Ik ben moeder van drie dochters. Ik heb Toegepaste psychologie gestudeerd aan de Saxion Hogeschool in Apeldoorn. Ik heb daarna een aanvullende lifecoach opleiding gevolgd, die mij in staat stelt mensen professioneel te coachen in verscheidene facetten van het leven en in verschillende levensfasen.

Achtergrond

Ik heb in het verleden jeugdwerk gedaan. Waarbij ik voornamelijk jongeren uit achterstandswijken moest begeleiden. Activiteiten organiseren om deze jongeren op het rechte pad te houden. Verder hield ik mij bezig met tienermoeders. Jonge moeders motiveren om terug te keren naar de schoolbanken. Een opleiding is fundamenteel voor een stabiele toekomst voor zowel moeder als kind. Verder heb ik gewerkt als maatschappelijk dienstverlener voor een grote organisatie. Cliƫnten begeleiden in verscheidene facetten van het leven. Mijn fascinatie is om het menselijk leven zodanig te organiseren dat elk individu een gelukkig bestaan leidt. Hetzij binnen een gezinsverband, familie of als individu.

Inspiratie

Ik haal mijn inspiratie uit boeken, muziek en inspirerende teksten. Als mens, bestaan we uit verschillende delen. En ieder van ons heeft daarin zijn eigen uitgangspunt vanuit hun cultuur of mensbeeld. Ik ga uit van lichaam en geest. Anderen gaan uit van het bewuste en onbewuste; innerlijk en uiterlijk en ga zo maar door. Beide delen moeten gevoed worden. Ik bedoel niet met voeding om in leven te blijven, maar om het leven te bevatten om een zinvol bestaan te leiden. Inspirerende boeken, verhalen, muziek, meditatie die voeden onze innerlijke welzijn. Kleding en voedsel die zorgen voor een uiterlijke verzorging. Het waarneembare voor de buitenwereld. Innerlijke voeding is net zo belangrijk. Zorgt voor een goede concentratie, motivatie en ga zo maar door. Een goede balans tussen lichaam en geest; innerlijk en uiterlijk leidt automatisch tot een gelukkig leven.