Vrouwen coaching
ZZP coaching
Life coaching
  • 06 22108237
  • info@my-gianty.nl

Diensten

Vrouwen coaching

Vrouwen die al jaren in een ongelukkige relatie zitten. Niet omdat je dat zo graag wilt maar omdat je geïntimideerd wordt of onderdrukt? Of wordt je al jaren gekleineerd door jouw partner? Wordt je financieel misbruikt? Jouw inkomen wordt zonder jouw toestemming door jouw partner uitgegeven? Of moet je al zijn rekeningen betalen van jouw zuurverdiende geld terwijl hij thuis op de bank ligt? Hij wil geen baan of kan nooit lange tijd een baan houden? Of heb je een ander probleem als vrouw zijnde? Twijfels? Piekeren? Een opleiding of een baan? Val je steeds op de verkeerde mannen?

ZZP coaching

Ben je begonnen als zzp,er? Heb je alles op een rijtje? Heb je schulden ondanks een hoog inkomen? We kunnen aan de hand van jouw vraag een traject doorlopen, die van jou een tevreden en zelfverzekerde Zzp,er zullen maken.

Lifecoaching

Als mens hebben we soms iemand nodig om mee te praten. Kan zijn dat je geïsoleerd leeft vanwege een gebrek aan vrienden, familie of kennissen. Heb je iemand nodig die jou ondersteunt bij jou persoonlijke groei en ontwikkeling?

Of heb je soms iemand nodig met wie je een kopje koffie of thee gaat drinken? Of een glaasje wijn, een wandeling in de natuur?

Werkwijze

Indien u geïnteresseerd bent, kunt u mij telefonisch of via de mail benaderen. U vertelt het verhaal. Ik luister stel vragen en ik geef je de gelegenheid om het gehele verhaal te vertellen. Ik maak een diagnose van het probleem of vraagstuk. Aan de hand van uw verhaal, zet ik een coach traject in. Een traject kan bestaan uit vier tot zes coach sessies. Elke sessie duurt 60 tot 90 minuten. Als coach ben ik mensgericht. e tijd is voor mij dus niet zo belangrijk. Ik richt mij volledig op uw verhaal en samen gaan wij aan verbetering van uw situatie werken. Ben ik niet in staat om u te coachen, dan verwijs ik door naar de juiste persoon of instantie.

Methoden

Personal coaching

Face to face contact op locatie, bij u thuis of bij mij. Of op een andere neutrale plek die voor u comfortabel en rustiek is om een gesprek te voeren.

Online coaching/ mail

Als online voor u beter is. We kunnen daarbij kiezen voor Skype, Whatsapp of Messenger. We kunnen mail contact onderhouden.

Telefonisch

Als afspreken op locatie een probleem is, kunnen we kiezen om op een afgesproken tijdstip met elkaar te bellen.